Ιατρικός τουρισμός

ΧΑΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ

Η Ελλάδα τηρώντας τα διεθνή πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης παρέχει πρόσβαση σε όλο το εύρος των υπηρεσιών και συστημάτων υγείας.

Το σύστημα υγείας στην Ελλάδα κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το κόστος περίθαλψης στην Ελλάδα είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κόσμο.

Η Ελλάδα διαθέτει νοσοκομεία που καλύπτουν όλο το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων, όπως η ορθοπαιδική, η γονιμότητα και οι καρδιακές παθήσεις. Ειδικότερα η Αθήνα αποτελεί το κέντρο του ιατρικού τουρισμού, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επεμβάσεις οδοντιατρικής και αισθητικής χειρουργικής.

Εξερευνήστε, προσαρμόστε, και επιλέξτε υπηρεσίες υγείας που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Η εταιρεία μας καθιστά το ιατρικό ταξίδι εύκολο και οικονομικό, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των ασθενών αλλά και της οικογένειάς τους, με σκοπό την ξένοιαστη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Παράλληλα με τις ανωτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες, η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία doctorweb.

Το doctorweb είναι το πρώτο site ανεύρεσης γιατρών, που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε, αλλά και να ακούσετε τους γιατρούς, να μιλούν για την πάθηση που σας απασχολεί. Είναι το μοναδικό site που σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τους χώρους του ιατρείου πριν το επισκεφθείτε, να γνωρίσετε την ομάδα του γιατρού μέσα από το προφίλ του, αλλά και να μάθετε πόσο κοστίζει η επίσκεψη. Μπορείτε λοιπόν, να διαλέξετε μόνοι σας τον γιατρό που θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και να κλείσετε το ραντεβού μέσα από το doctorweb, εντελώς δωρεάν. Όταν φτάσετε λοιπόν στο ιατρείο του, θα είναι πλέον όλα οικία για εσάς! Θα έχετε διαλέξει τον γιατρό που πραγματικά σας ταιριάζει!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Doctorweb: http://www.doctorweb.gr

Επικοινωνία

  • Μιχαλακοπούλου 105, 115 27 Αθήνα
  • 210 7711673
  • 210 7711289
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας: